New Step by Step Map For su kaçağı tespiti

Wiki Article

Yaptığımız işler: sıhhi tesisat işini dair her konuda profosyonel hizmet veriyoruz. Mekanik Isıtma Soğutma sistemleri Yangın sulama söndürme sistemleri Doğalgaz tesisatı...

Boğaziçi Tesisat İstanbul’da profesyonel olarak hizmet veren ve en çOkay tercih edilen firmalardan biridir.

Kombi Çevresini İnceleyin: Eğer kombi altında veya etrafında su birikintisi varsa, bu kombi sızdırdığına işaret edebilir.

Merkez Su Tesisatı olarak İstanbul’da uçtan uca servis hizmetimiz olduğunu belirtmiştik. Peki, bu ilçeler hangileri? Hemen aşağıda yer alan ilçelerin tamamına servis hizmetimiz vardır:

Robotic Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robotic cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Evde kullanmadığım bir ceşmeden duvarla cesme arasinda su akıyor heryeri ıslatmış. Vanayı kapattım şuan su durdu ama biraz da olsa açıldığında fayansla musluk arasindan yine su kaciriyor.

Kaçağın nereden kaynaklandığı veya hangi duvardan, zeminden geldiği anlaşılmamaktadır. Kimi zaman kırmadan su kaçağı tespiti yaparken gereksiz tadilatlara girilse bile, yine de doğru kaçak tespiti

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Mr Usta kapınıza kadar gelen usta tesisatçının verdiği hizmetlerin her zaman arkasındadır. Zira Mr Usta’da görev alabilmek için ustaların çeşitli eğitimlerden geçmesi ve gerekli sertifikaları alması gerekir.

su sayacım bozuk mu diye iskiyi aradım Ben işteyken gelmişler saati kontrol etmişler beni aradı evde su kaçağı var saati kapatınca sayaç dönüyor dedi eve çıkmamışlar ama suyu sayaçtan kapatınca sayaç nasıl döner cihazla bakmış sızıntı var demiş cihazla bakarken eşim belki su kullanıyordu

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin musluk ve bataryalarının bir süre sonra çeşitli su kaçağı tespit dış etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

Banyoda su birikmesi, banyo giderinde tıkanıklık olduğu anlamına gelir. Evet, bu durumda alt katın tavanından su geliyor olabilir. Ancak bu durum tıkanıklık ile ilgili değil. Banyoda bulunan fayanslardan kaynaklanan bir durum olur. Banyoda bulunan fayansların aralarında derz dolgu bulunur.

Su kaçağı onarımı yapıldıktan sonra tekrar exam alınıp başka su kaçağı olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir tesisatçıdan gardenım alabilirsiniz. Zira tesisatçı ne iş yapar sorusuna verilebilecek bir başka cevap da bu değişim ve montaj işlemleridir. 

Report this wiki page